2019. június 15., szombat, Jolán, Vid napja

Címke: NB I

249 cikk 1/25 oldal

Sértődés helyett higgadt Böde-gól

A 83. percben jött a frissen beállt Böde, s fittyet hányva az edzőjével esetleg fennálló feszült viszonyra, sértődés helyett eldöntötte a vélhetően a bajnoki címet érő három pont sorsát.

Úgy van jól, ahogy van

Dombi Tibort inkább a pályán töltött évei alapján mondhatjuk korszakos játékosnak – persze harmincöt válogatottságot nem adnak ajándékba.

Rangadókkal indul a tavasz

A 19. forduló máris több érdekes mérkőzést hoz, az éllovas Ferencváros a Bp. Honvédot, az őt üldöző Mol Vidi a Puskás Akadémiát fogadja, és összecsap a tabella utolsó két helyezettje is.

Hemingway: Beépítjük a fiatalokat!

Immár az új bázison, a Magyar Futball Akadémia néhány hete átadott campusán tartott idénynyitó sajtóbeszélgetést az NB I negyedik helyén álló Budapest Honvéd tulajdonosa.

Befelé fordulva is előre néz

Három magyar bajnoki cím, harminchét válogatottság, öt légiós év Belgiumban – különösen a jelenből visszavetítve Lőrincz Emil büszke lehet a pályafutására.

MLSZ: egyszerűsödik a jegyvásárlás

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnökségének keddi döntései nyomán jelentősen egyszerűsödik a jegyvásárlás az OTP Bank Liga mérkőzéseire, illetve a következő idényben is változatlan lebonyolításban folytatódnak az NB I és az NB II küzdelmei.

Fradi-siker a holt idényben

Kereken egy hónappal a február 2-i szezonnyitó előtt a csapatok zöme szerdán ismét edzésbe állt. A kivételek közé tartozik a Ferencváros és a Vidi.
249 cikk 1/25 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.