2019. május 26., vasárnap, Fülöp, Evelin napja

Címke: NATO-csúcs

43 cikk 1/5 oldal

A Hülye Járások Minisztériumának tagjai

A nagy fináléban betántorgott Juncker, nem bírt felmenni magától két lépcsőfokon, öten tartották elöl s hátul, idült, bamba vigyor ült ki a pofájára.

Hátbeteg vagy iszákos-e Juncker?

A felvételek alapján az európai bizottsági elnök alig tudott járni, így újra felröppentek az alkoholproblémáiról szóló hírek.

Proszit!

Junckert makacs isiász kínozza – innen ered az örökösen talajt kereső, akrobatikus mozdulatsor. Hogy ez miért jár együtt folyamatos hülye vigyorral, arról nem tájékoztattak.

Merkel: a szövetségesek elkötelezték magukat, hogy hozzájárulnak a védelmi kiadásokhoz

A NATO-tagországok nagyon komoly megbeszélést folytattak a védelmi kiadásokról, és határozottan elkötelezték magukat amellett, hogy komolyan hozzájárulnak a költségekhez, alkalmazkodva a változó biztonsági helyzethez – jelentette ki Angela Merkel német kancellár Brüsszelben, a kétnapos NATO-csúcstalálkozó után csütörtökön.

Trump: az Egyesült Államok elkötelezettsége szilárd a NATO mellett

A NATO lényegesen erősebb, mint két nappal ezelőtt volt, az Egyesült Államok elkötelezettsége továbbra is szilárd – jelentette ki csütörtökön Donald Trump amerikai elnök az észak-atlanti szövetség kétnapos brüsszeli csúcstalálkozóját követően.

Bolgár elnök: Trump megduplázná a védelmi kiadások elvárt szintjét

Donald Trump amerikai elnök felszólította a NATO tagállamait, hogy emeljék védelmi kiadásaikat a bruttó hazai termékük (GDP) 4 százalékára, a korábbi hivatalos elvárás duplájára – közölte szerdán Rumen Radev bolgár államfő a szövetség brüsszeli csúcstalálkozójának szünetében.

NATO főtitkár: megállapodás született a NATO parancsnoki struktúrájának megerősítéséről

A NATO-tagországok állam- és kormányfői megállapodtak a szövetség parancsnoki struktúrájának megerősítéséről, amely hozzájárul ahhoz, hogy a jelenleginél rövidebb idő alatt legyen megvalósítható a csapatok és katonai eszközök Észak-Amerika és Európa közötti utánpótlása és európai mozgathatósága – közölte a NATO főtitkára Brüsszelben szerdán, a kétnapos csúcstalálkozó első munkaülését követően.
43 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.