2023. december 5., kedd, Vilma napja

Címke: National Geographic

4 cikk 1/1 oldal

Oroszlánok Badenben

Ma nyílt meg a világ legnagyobb szabadtéri fotókiállítása a Bécshez tartozó Baden fürdővárosban. „Az ember és környezete” témakörét feldolgozó, az afrikai kontinens szépségeit, problémáit bemutató kettőezer nagy méretű fotó parkokban, köztereken, utcai házfalakon lett elhelyezve, és éjjel-nappal szeptember végéig látható. Olyan alkotók művei kerülnek direkt módon a helybéliek, a Baden de Wien-be látogató turisták elé, akik a Le Figaro, Paris Match, National Geographic, GEO, New York Times, Washington Post alkotói, meghatározó részük World Press Photo díjjal elismert művész.

Természetfilmet készít a NatGeo és a Roszatom

Természetfilmet forgatott a National Geo­graphic tizenkét hónapon keresztül az Altaj-hegység, a Kamcsatka félsziget és az északi sarkkörön túli területek különleges növény- és állatvilágáról.

Kérészek tánca

Az év természetfotósa, 2016-nak három magyar finalistája is volt: Máté Bence, Potyó Imre és Selmeczi Dániel (aki tavaly itthon kapta az év legjobb természetfotósa címet).
4 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.