2024. június 15., szombat, Jolán, Vid napja

Címke: Napló

10 cikk 1/1 oldal

Ezüstműves

A maraton hivatalos világcsúcsa két óra egy perc 39 másodperc, ezt a kenyai Eliud Kipchoge futotta szeptemberben Berlinben.

Mégis igazi lehet Hasfelmetsző Jack 25 éve talált naplója

Mégis igazi lehet Hasfelmetsző Jack 25 éve előkerült naplója, amelyet a tartalmát ismertető könyv megjelenésekor a 19. századi sorozatgyilkos ügyének megszállott kutatói hamisnak kiáltottak ki. Ez igazolhatja, hogy az elkövető egy liverpooli gyapotkereskedő volt.

Megjelent Illyés Gyula 56-os naplója

Illyés Gyula 1956. október 24. és 1957. január 31. között írt, két évvel ezelőtt napvilágra került naplófeljegyzéseit tartalmazó kötet jelent meg a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) és a Magyar Szemle Kiadó közös gondozásában a forradalom 60. évfordulója alkalmából.

Feleségek felesége?

Kortársai a nemzet elárulásával és Petőfi emlékének meggyalázásával vádolták, amiért idejekorán eldobta az özvegyi fátyolt.

Szorongás és aggodalom

A világháborúról és a Horthy-korszakról is finomodhat a történelemképünk, elkezdték feldolgozni a több tíz doboznyi családi hagyatékot.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.