2024. február 22., csütörtök, Gerzson napja

Címke: napi fogyasztási cikk

5 cikk 1/1 oldal

Nem állnak le az áruházak

A kiskereskedelemben biztos nem kell arra számítani, hogy januárban munkabeszüntetéssel tiltakoznak a dolgozók az ellenzék által szándékosan félremagyarázott túlóratörvény miatt.

Megérett az idő itthon is a vasárnapi boltzárra

A boltzár a javaslattevők szerint enyhítené a béremelések ellenére fennálló munkaerőhiányt és azt is üzenné: hazánk a családok értékeit a haszon elé helyezi.

Továbbra sem nézik el a trükkös könyvelést

Nem hódolt be a kormány Brüsszelnek, és nem a multinacionális kereskedelmi cégekkel kötött háttéralku az oka annak, hogy jövőre módosítanák a kereskedelmi törvényt.

Támogatási alapot hozna létre a kormány

A tervek szerint kedden tárgyalja újra a gazdasági kabinet, a jövő héten pedig már a parlament elé is kerülhet az a több jogszabály módosítását célzó javaslatcsomag.

Kistermelőket juttat az e-piacra a CBA

Beszáll a napi fogyasztási cikkek kereskedelmének internetes versenyébe a CBA üzletlánc: idei fejlesztéseik részeként megújítják webes értékesítési rendszerüket.
5 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.