2022. május 21., szombat, Konstantin napja

Címke: Nairobi

11 cikk 1/2 oldal

Tűz pusztított Nairobi legnagyobb szabadtéri piacán

Tűz pusztított Nairobi legnagyobb szabadtéri piacán csütörtök hajnalban, a lángokban 15 ember, köztük négy gyerek meghalt, több mint hetvenen megsérültek - közölte a kenyai belügyminisztérium.

Erőszakhullámot hozott Kenyatta győzelme

Az államfő ellenzékét támogató városrészekben a választások péntek esti végleges eredményhirdetése után sem csitult a hangulat.

Megölték Kenya legkeresettebb terroristáját

A kenyai rendőrség végzett Ismael Shosival, az ország legkeresettebb terroristájával kedden. Shosit a biztonsági erők ellen Mombasában elkövetett támadássorozat fő felelősének tartják.

Oroszlánriadó Nairobiban

Hat oroszlán kóborolt pénteken órákon át a kenyai fővárosban: az állatok a Nairobival határos nemzeti park területéről sétáltak ki a metropolisz utcáira, riadalmat okozva a lakosság körében.

Minden kenyai atlétát eltiltana a WADA

A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) minden kenyai atlétát négy évre eltiltatna, ha az országban nem történnek érdemi lépések a doppingolás ellen.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.