2020. október 29., csütörtök, Nárcisz napja

Címke: nagyvárosok

17 cikk 1/2 oldal

A Föld órája – az amerikai kontinensen is kihunytak a fények

A sydney-i operaház, a hongkongi felhőkarcolók, a moszkvai Kreml és a párizsi Eiffel-torony után az amerikai kontinensen is kihunytak a fények a 11. Föld órája eseményen, amellyel az általános éghajlatváltozás ellen és a természet védelme mellett kívánnak mozgósítani.

Olaszországi választások: a legnagyobb városokban lesz második forduló

Az olaszországi időközi helyhatósági választások első részeredményei szerint szinte az összes legnagyobb városban szükség lesz második fordulóra, hétfőre virradóra az is világosan körvonalazódni látszott, hogy az ellenzéki Öt Csillag Mozgalom (M5S) súlyos veszteséget szenvedett, jelöltjei már nem jutnak el a június 25-i második megméretésig.

Felmérés: Budapest nincs a világ száz legdrágább városa közt

Szingapúrban a legmagasabbak a dollárban számolt megélhetési költségek az egész világon, Budapest ugyanakkor továbbra sincs a száz legdrágább város között az egyik vezető londoni gazdaságkutató intézet, az Economist Intelligence Unit (EIU) kedden ismertetett éves globális felmérése szerint.
17 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.