2019. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: Nagylak

9 cikk 1/1 oldal

Előzetesbe került hat nagylaki határrendész

Hivatali vesztegetés és kötelességszegés gyanúja miatt hallgattak ki 13 határrendészt, közülük hat személyt előzetes letartóztatásba helyeztek.

Vesztegetés és kötelességszegés miatt őrizetbe vettek határrendészeket Nagylakon

Hivatali vesztegetés elfogadása és kötelességszegés miatt fogtak el több, a Nagylaki Határrendészeti Kirendeltség állományába tartozó jelenlegi és volt határrendészt, az ügyészség nyolcuk esetében indítványozta az előzetes letartóztatás elrendelését – közölte Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője az MTI-vel szerdán.

Határrendészek őrizetben

Határrendészeket vettek őrizetbe és hallgattak ki tegnap a Központi Nyomozó Főügyészség emberei Nagylakon – erősítette meg lapunknak Nagy Andrea főügyész a Népszabadság információit. Közölte: a megalapozott gyanú szerint a rendőrök pénzt kértek, illetve fogadtak el a határon átlépő járművek vezetőitől. A Nemzeti Védelmi Szolgálat felderítése alapján hivatali vesztegetés elfogadásának és szolgálatban kötelességszegés bűntettével gyanúsítják őket.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.