2019. május 26., vasárnap, Fülöp, Evelin napja

Címke: Nagy József

12 cikk 1/2 oldal

Angard: A liberális képviselők sosem értik, hogy mit mond Orbán Viktor

Egy moderátor: Tóth Kriszta. A téma: Az elmúlt hetek tüntetései kapcsán a magyar demokrácia és jogállamiság állapotáról tartanak vitát az Európai Parlamentben. A kormány nem vesz részt rajta, Szijjártó Péter a választási kampányba illő színjátéknak nevezte az eseményt. Négy vitapartner: a pást baloldalán Nagy József és Závecz Tibor, a jobboldalon pedig Gajdics Ottó és Mráz Ágoston Sámuel.

Az ötvenes évekkel riogatnak

Történt, hogy Nagy József, a 24.hu munkatársa a visszafoglalt Hír TV-n vad gerlóczyzásba kezdett. Dacosan, emelt hangon feleselt a műsorvezetővel.

Angard: az Európai Unió egy csatamező

Mindenki tudja, hogy az EU egy érdekkijáró rendszer, a nemzeteknek, a multinacionális vállalatoknak, sőt mára egyes politikai erőknek is – fogalmazott Nagy Ervin filozófus.

A migránskérdés valós probléma

Orbán, Salvini és társai azt akarják, hogy Európa keresztény maradjon, ehhez pedig a demokrácia keretei között többséget kell szerezni, – véli G. Fodor Gábor.

Nagy János kapta az idei Pro Probitate díjat

Nagy János szobrászművész kapta az idei Pro Probitate - Helytállásért díjat, a felvidéki magyar közösség számára példamutató kiállásért adományozott elismerést a kitüntetett Révkomáromban vette át vasárnap.

Fábry a Nap-keltében

Nagy József az akkori kormánypárti propagandát előállító Napkeltében próbálta meg gusztustalan módon Fábry Sándort megalázni.

Nekik most nyolc volt

Hosszú Katinka a zászlóshajónk, az ő eredményessége határozza meg a csapat sikerességét – mondta az úszók szakvezetője.

Új mesterrel új stílus

Gyurta Dániel úgy tervezi, hogy az első versenye az április végi országos bajnokság lesz.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.