2023. december 2., szombat, Melinda, Vivienn napja

Címke: Nagy Ervin

14 cikk 1/2 oldal

Különleges zongorajáték J. S. Bach tiszteletére

333 évvel ezelőtt született a barokk zene nagymestere. Ebből az alkalomból tart koncertsorozatot a Nemzeti Ifjúsági Zenekar 2018–2020 címmel kitüntetett Anima Musicae Kamarazenekar.

Angard: az Európai Unió egy csatamező

Mindenki tudja, hogy az EU egy érdekkijáró rendszer, a nemzeteknek, a multinacionális vállalatoknak, sőt mára egyes politikai erőknek is – fogalmazott Nagy Ervin filozófus.

Új mozgalmat indíthat Vona Gábor?

Tóth Gy. László politológus a Jobbik szakadását valószínűsíti, mivel a radikális és a néppártosodó szavazóbázis értékrendje nem egyeztethető össze.

Balra szelídülnek

Ugyanaz a párt, amely nemrég még fellépett a civiltörvény ellen, immár az enyhe változat ellen is tiltakozott, mondván, az „sérti a demokrá­ciát és a jogállamiságot”.

Igazságot tennének a disszidens árvákkal

A Kádár-korban szétszakadt családok kárvallott gyermekeinek nyújtana igaz­ságtételt az Oikosz Alapítvány. Az efféle „félárvaságra” jutott emberek száma többezresre tehető .
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.