2024. június 15., szombat, Jolán, Vid napja

Címke: Nagy-Briannia

5 cikk 1/1 oldal

Tusk: a huszonhetek segíteni akarnak May-nek

Az Egyesült Királyság kiválása után bennmaradó európai uniós tagállamok segíteni akarnak a brit kormányfőnek a Brexit-megállapodás londoni parlamenti jóváhagyásában, pusztán annak mikéntje a kérdés – közölte Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke kedden Brüsszelben, miután Theresa May-jel egyezetett.

Brexit: készülnek a vészforgatókönyvek

Készülnek a vészforgatókönyvek arra az esetre, ha nem tud időben megállapodni a Brexitről az EU és Nagy-Britannia – mondta Feledy Botond külpolitikai elemző hétfőn reggel az M1 aktuális csatornán.

Brexit-miniszter: „nagyvonalú megállapodás lesz” Brüsszellel

Nagy-Britannia Brexit-ügyi minisztere szerint „nagyvonalú” megállapodás várható London és Brüsszel között a Nagy-Britanniában élő külföldi EU-állampolgárok, illetve az uniós társállamokban élő britek jogainak csorbíthatatlanságáról, de azt nem zárta ki, hogy a jövőben, „egy bizonyos időpont után” az újonnan érkezőkre már nem vonatkoznának ugyanezek a jogok.

Ifj. Lomnici: Rettegnek a referendumtól

A font zuhanása, a leminősítés, a pénzpiacok reagálása mind abba az irányba mutat, hogy büntetni kívánják a briteket a referendumon született eredmény miatt.
5 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.