2023. június 11., vasárnap, Barnabás napja

Címke: N1TV

16 cikk 1/2 oldal

A Jobbik bocsánatkéréssel tartozik a történtekért

Bohár Dániel barátunkat és kollégánkat a sajtószabadságért ordibáló jobbikos tüntetők inzultálták az MTVA épülete előtt. Nem tetszett nekik, hogy Dani és az Echo TV stábja ott forgatott.

Nyomozás indult a Jobbik gyanús pénzei miatt

Nyomozást rendelt el a Nemzeti Adó- és Vámhivatal bűnügyi igazgatósága a Jobbik korrupciógyanús pénzügyei miatt két személy feljelentése alapján, amelyet ismeretlen elkövetők ellen tettek.

Kálmán Olga ott folytatja, ahol abbahagyta

Ha már egyszer elkezdte egykori nimbuszát lerombolni, nem áll meg félúton, és addig folytatja, amíg a földdel nem teszi egyenlővé a baloldali ATV nézői­ben róla kialakult képet.

Újabb milliók estek ki a Jobbik szekrényéből

Ismeretlen eredetű készpénzeket folyattak át az N1TV-n – erről a Jobbikhoz köthető online televízió volt főszerkesztője beszélt az Echo TV Informátor című műsorában.

Feketepénzek a Jobbik-médiában

Kiderült, hogy az elmúlt egy évben több millió forint feketepénz érkezett az N1TV-hez a Jobbik pártalapítványán keresztül, a csatorna ugyanis a Kiegyensúlyozott Médiáért Alapítvány tulajdona.

Simicska volt embereivel erősödött az N1TV

Zimon András, a Hír TV egykori riportere, valamint Hegedűs Szabolcs, a Lánchíd Rádió egykori főszerkesztő-helyettese a Jobbikhoz köthető Nemzeti Televíziónál folytatják munkájukat.

Vona médiavállalkozó lett

Az eddig a párt bizalmi emberének számító Kisberk Szabolcs azt mondta: ő annyi mindent látott a Jobbiknál, hogy egy egész bűnügyi regény kijönne belőle.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.