2020. október 26., hétfő, Dömötör napja

Címke: MVM Veszprém

31 cikk 1/4 oldal

Szabadesés kéz a kézben

Egyetlen nemzetnek jutott be idén csapata a női és a férfikézilabda Bajnokok Ligája végjátékába, a Final Fourba, majd a nagydöntőbe is. Majd elbukott mindkettő.

Olyan lehet, mint a mesében

Ha nem is „most vagy soha” hangulatban vágnak neki a veszprémiek a kölni hétvégének: az ideinél talán nem kínálkozik már nagyobb esély a végső diadalra.

Xavi Sabaté: igazi ünnep lesz ez a hétvége

Kálomista Gábor, a veszprémi klubot működtető gazdasági társaság vezérigazgatója elmondta: 3-4 ezer szurkoló kíséri el a csapatot Kölnbe,

Ismerik a győzelem nyitját

Ahogy megszokhattuk, az MVM Veszprém nyerte a 2015/16-os magyar férfi-kézilabdabajnokságot. Csakhogy az „ahogy megszokhattuk” kitétel ezúttal inkább csak a győzelem tényére érvényes.

Szívvel, lélekkel, agyvízzel

A felsőházi rájátszásban MVM-Veszprém–Mol-Pick Szeged mérkőzést rendeznek, majd egy hét múlva, a Tisza partján jöhet a visszavágó.

Csak a szokásos: elődöntő a Kiellel

Az MVM Veszprém férfi-kézilabdacsapata a THW Kiel együttesét kapta ellenfélül a Bajnokok Ligája elődöntőjében. Mondhatni, természetesen.

Visszavert szkopjei ostrom

A férfikézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a Vardar Szkopje nem ért fel az MVM Veszprém szintjére.
31 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.