2024. július 25., csütörtök, Jakab, Kristóf napja

Címke: mvm csoport

9 cikk 1/1 oldal

Üzemben a legnagyobb hazai napelempark

Miskolctól keletre – Felsőzsolca és Onga határában – közel 45 hektáron épült fel az MVM-csoport 2018–2019-es naperőművi projektjének első beruházása.

Negyvennyolc milliárdos nyereséggel zárta az évet az MVM Csoport

Eredményes évet zárt az MVM Csoport tavaly, 1034,15 milliárd forintos árbevételt ért el, és több mint 130 milliárd forintot fizetett be a költségvetésbe különböző adónemekben, illetve díjakban – közölte az MVM szerdán az MTI-vel.

Nagyobb emelésért tüntet az érdekképviselet

Demonstrációt tart a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium épületénél az MVM-csoportnál működő szakszervezet. Szerintük 30 százalékos béremelésre lett volna szükség.

A Démász is az állami közműholdinghoz kerül

A tranzakcióban segítséget nyújt az MVM-csoport, amely így részesedést szerez a közműszolgáltatóban. Az állami holding irányítása továbbra is független marad.

Nem kockázatos Paks II

Magyarország nukleáris kapacitásainak bővítése a legkörültekintőbb biztonsági intézkedések mellett történik, a beruházás nem jelent kockázatot egyetlen ország számára sem – jelentette ki Szijjártó Péter külügyminiszter.

Nem változott a paksi szerződés

Félreértés, hogy a magyar kormány kihátrálna az Oroszországgal kötött hitelmegállapodásból – mondta Aszódi Attila, a beruházásért felelős kormánybiztos.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.