2023. október 3., kedd, Helga napja

Címke: muzulmán

31 cikk 1/4 oldal

Futni a sztrádán

Míg a nagyvárosok zsúfoltak, szemetesek, élhetetlenek, a vidéki, különösen a déli India nagyon szép: művelt rizsföldek, zöld ligetek, hegyek, szép tengerpartok.

Tények a dzsihadistákról

A Franciaországban 2004 és 2017 között dzsihadizmus miatt elítélt 137 ember perirata alapján megállapítható, hogy a francia dzsihadisták 74 százaléka született muzulmán, 26 százaléka az élete során az iszlám hitre tért francia, átlagéletkoruk 26 év, végzettségük alacsony és többségük hátrányos környezetből származik.

Az öreg úr látogatása

Azt akarja elérni, hogy végre megtapasztalhassa a nyílt társadalom gyakorlati megvalósulását, amint a zsidó–keresztény hagyományú Európa káoszba süllyed.

Izrael újabb biztonsági eszközöket távolított el a Mecsetek teréről

Két nappal a fémdetektoros kapuk és biztonsági kamerák kényszerű leszerelése után Izrael szerda éjjel újabb biztonsági eszközöket – kordonokat és egy fém felüljárót – távolított el a jeruzsálemi Mecsetek tere közeléből, eleget téve a muszlim tüntetők és vezetőik követeléseinek.

„Égesd el őket!”

A terrorizmussal kapcsolatos közbeszédben, sőt sokszor a szakértői elemzésekben is a „magányos farkas” képzete áll az értelmezés középpontjában.

A kazah államfő törvényben tiltaná meg a szakáll és a muzulmán női ruha viseletét

Nurszultan Nazarbajev kazah államfő azt javasolta, hogy törvényben tiltsák meg Kazahsztánban a fiatal férfiaknak a szakállviseletet, a lányoknak pedig a teljes testet fedő fekete ruha hordását – közölte a közép-ázsiai állam elnöki sajtóosztálya szerdán Nazarbajevnek az ország muszlim vallási vezetőivel tartott megbeszéléséről tájékoztatva.
31 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.