2024. február 26., hétfő, Edina napja

Címke: Művészetek Völgye

26 cikk 1/3 oldal

Stressz

Történt, hogy egy újságíró elcipelte Spiró György felolvasására Kelemen Anna bulvárcelebritást, merthogy az olyan gonzós-provokatív dolog, hátha kisül belőle valami vicces anyag.

Megannyi találkozás esélye

A hét végéig még bárki ellátogathat Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigántpetendre, hogy belevesse magát a Művészetek Völgye sajátos kulturális forgatagába.

Hongkongtól Kalotaszegig

Meg vagyunk győződve különlegességünkről, tehetségünkről, történelmi balsorsunkról, kurucságunkról, ettől aztán dacosak leszünk, mint a csitrik és a sihederek.

Ma indul a 28. Művészetek Völgye

A fesztiválon színházi előadások, komoly- és könnyűzenei koncertek, filmvetítés és cirkuszi előadások is várják a látogatókat Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden.

Pénteken kezdődik a Művészetek Völgye

Pénteken kezdődik a Művészetek Völgye, a fesztiválon több mint 1500 program várja az érdeklődőket július 29-ig Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden – hangzott el az M1 aktuális csatorna keddi adásában.

Évekig „gyüttment” voltam

Márta István, a Művészetek Völgye alapítója szabadságérzetének próbálta egy szeletét megteremteni Kapolcson együtt a helyiekkel és a művész barátaival.
26 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.