2023. június 9., péntek, Félix napja

Címke: művészek

11 cikk 1/2 oldal

Huszonöt éves alkotók munkáit várja pályázatára az NKA

A 25 év, 25 nap, 25 esemény című programsorozattal ünnepli alapításának 25. évfordulóját szeptember 23. és október 17. között a Nemzeti Kulturális Alap (NKA). Az évforduló keretében egy kiállítást és gálaestet is rendeznek, amelyre 25. életévüket idén vagy jövőre betöltő alkotók jelentkezését várják.

Jubileumi évad az Esztergomi Várszínházban

Az Esztergomi Várszínház 30. évadát az intézmény testvérszínházaival és olyan művészekkel ünnepli együtt, akik az elmúlt évtizedekben sikerrel szerepeltek a játszóhelyen - mondta el a szabadtéri színház igazgatója az MTI-nek.

Tébolyult tubusok

A Lakiteleki Népfőiskola Alapítvány június 25. és július 2. között karikatúra-alkotótábort szervezett. Kilenc művész fogadta el a meghívást.

A Kossuth-díj kitüntetettjei 2017

Magyarország köztársasági elnöke nemzeti ünnepünk, március 15. alkalmából átadta a Kossuth-díjakat, a legrangosabb magyar művészeti elismerést.

Reformáció a mozivásznon

Aki csütörtöktől az Uránia Nemzeti Filmszínházba látogat, igen széles filmes repertoárral szembesül a reformáció témája köré rendezve.

A súgólyuktól a zsinórpadlásig

A fővárosban immár ötödik esztendeje rendszeresen megrendezett Színházak éjszakája programhoz idén több vidéki teátrum is csatlakozott.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.