2024. július 24., szerda, Kinga, Kincső napja

Címke: művész

12 cikk 1/2 oldal

Elhunyt Tóth Loon színész, a veszprémi színház művésze

Negyvenkilenc évesen elhunyt Tóth Loon színművész. A Veszprémi Petőfi Színház művészét hosszan tartó, súlyos betegség után vasárnap hajnalban érte a halál – közölte a színház az MTI-vel.

Keserű szerelem, zenével

Az Uránia Nemzeti Filmszínházban immár negyedik alkalommal rendezik meg az Uránia-filmnapokat. A programban kivételes vetítések is helyet kapnak.

Dokumentumfilmek seregszemléje Budapesten

A nagyon változatos program hat tematikus blokkban mutat be válogatást a legkiemelkedőbb nemzetközi, emberi jogi témájú kreatív dokumentumfilmekből.

A kőszerű kecske

Az idén 76 éves Rieger Tibor azt tartja magáról, verbálisan kissé nehezebben kommunikál, kővel, fémmel, fával pontosabban fejezi ki magát.

Egy kozmopolita impresszionista

A Tűzraktér alkotócsoporttal együtt mutatkozott be Marcus Krackowizer osztrák–dél-afrikai származású modern impresszionista festőművész.

A cirkuszművészet Puskás Öcsije

2016. március 2-án, életének 99. évében elhunyt Czeisler Ferenc, világszerte ismert művésznevén Mr. Tihany, a XX. század egyik legismertebb és legnépszerűbb cirkuszművésze és -igazgatója.

Meghalt David Bowie

69 éves korában távozott a brit rockzenész – erősítette meg a hírt a művész képviselője hétfőn a Hollywood Reporter portálnak.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.