2020. november 27., péntek, Virgil napja

Címke: Művész mozi

9 cikk 1/1 oldal

Ma lesz az Artmozik éjszakája

Ma rendezik meg az Artmozik éjszakáját, amelyen premier előtti vetítésekkel és régi kedvencekkel is várják a nézőket késő délutántól szombat hajnalig öt fővárosi moziban.

A szabadság lesz a középpontban a Lengyel Filmtavaszon

A szabadság elválaszthatatlanul összekapcsolódik a függetlenséggel, ezért az összes film a szabadság dimenzióit fogja fürkészni a 24. Lengyel Filmtavaszon a budapesti Művész Moziban - közölte a Lengyel Intézet igazgatója pénteken az M1 aktuális csatorna reggeli műsorában.

Jövő keddig Magyarországon az észt kultúra legjava

Rendhagyó, az észt állam függetlenségének 100. évfordulója apropóján megvalósuló utcaművészeti projekttel kezdődött hétfőn a március 27-ig tartó észt hét Budapesten.

Szemrevaló díjnyertes alkotások

Kevesebb mint egy hónap múlva a Goethe Intézet, az Osztrák Kulturális Fórum és a svájci nagykövetség ötödik alkalommal szervez német filmnapokat a budapesti Művész moziban.

Filmfalók fehér éjszakája

Ebben az évben május 13-án, pénteken tartják meg a mára már hagyományosnak mondható tavaszi filmmaratont, az Artmozik éjszakáját.

Dokumentumfilmek az emberi jövőért

A fesztivál kiemelt témái a legaktuálisabb kérdések, a migráció, a megfigyelés, valamint a közösségi múlt súlyos traumáinak feldolgozása.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.