2023. december 7., csütörtök, Ambrus napja

Címke: műtétek

10 cikk 1/1 oldal

Több véradót vár az ellátószolgálat

Az elmúlt hetekben megnövekedett az egészségügyi intézmények vérfelhasználása is, ezért – az intenzív toborzás ellenére is – csökken az országos vérkészlet.

Sikeresen megműtötték a veronai sérülteket

A Honvédkórházban kezelik tovább azt a súlyosan megégett férfit, aki heteken át kómában volt a veronai kórházban, és a múlt héten ébresztették fel.

Radikálisan rövidültek a műtéti várólisták

2012-ben még 70 ezer beteg volt műtéti előjegyzési listán, 2017 elejére a számuk 28 ezer alá csökkent, miközben évente Magyarországon csaknem 180 ezer beavatkozást végeznek.

Tüdőtranszplantáció – A tb minden szükséges beavatkozást támogat

Évente 15-25 tüdőtranszplantációval számolnak Magyarországon, de nincs felső korlát, a társadalombiztosítás (tb) minden szükséges beavatkozást támogat – közölte az egészségpolitikáért felelős helyettes államtitkár az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.

Szent Imre-kórház: zavartalan a betegellátás az intézményben

A Szent Imre Egyetemi Oktatókórházban a gyógyító munka továbbra is zavartalanul folyik annak ellenére, hogy a közelmúltban két osztályáról is felmondtak orvosok vagy jelentették be távozási szándékukat. Az intézmény a sajtóban megjelent, a kórházat érintő írások miatt jogi lépéseket tesz.

Életmentés már az élet kezdetén

Provdán Zsolt évente több száz beteget operál meg sikeresen, több ezer gyermek és felnőtt köszönheti neki az életét. Külföldön elismert szakember, sok állásajánlattal.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.