2019. április 18., csütörtök, Andrea, Lima napja

Címke: musical

24 cikk 1/3 oldal

Emlékezés egy szabad műfaj diadalára

Ha kis késéssel is, de megszületett az első magyar musical, 1961. január 12-én a Petőfi Színház bemutatta az Egy szerelem három éjszakáját.

Az embergyerek kölyökmackó

Vackor történetét Szemenyei János és Bánki Gergely továbbgondolta, vidám és több műfajt ötvöző dallal és igen mozgalmas koreográfiával vitte színre a Proton Színház a Madách Színház Stúdiójában.

Monte Cristo grófja Budapesten

Dumas klasszikus műve, a Monte ­Cristo grófja ezúttal musical formájában kel életre vasárnap 19 órakor a BOK Csarnokban.

A cirkuszhercegnő színre lép

A minőség és a sokszínűség jegyében szeretnék az új évadot végigjátszani a Miskolci Nemzeti Színház művészei, folytatva a Béres-éra többéves sikerszériáját.

Búbocska, az öntudatos kisördög

Ven­czel Péter és Orbán János Dénes Búbocska című ördögmusicaljét az Erdélyi Héten a Tószínpadon mutatták be augusztus 4-én.

Erődfeszt Komáromban júniustól októberig

Júniustól októberig minden hétvégén színházi előadások, koncertek, hadibemutatók és közösségi rendezvények szórakoztatják a látogatókat a komáromi Monostori Erődben, az Erődfeszt 2018 rendezvénysorozaton – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.