2024. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: munkavédelem

30 cikk 1/3 oldal

A veszélyes anyagok helyes kezelésével megelőzhetőek a munkahelyi megbetegedések

Egyetlen ágazat sem mentes a veszélyes rákkeltő, mutagén anyagoktól, a helyes gyakorlat alkalmazásával azonban megelőzhetőek a munkahelyi megbetegedések. A munkavédelemre fordított befektetések megtérülnek, hozzájárulnak a vállalkozások versenyképességéhez – hangsúlyozta a Pénzügyminisztérium (PM) munkaerőpiacért és vállalati kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.

A diák is teljes jogú munkavállaló

Rengeteg diák adta arra a fejét, hogy pénzt keressen az iskolai szünidőben, azonban sajnálatos módon tapasztalatlanságukat sok munkaadó kihasználja.

Sok a kereskedelemben a munkavédelmi kihágás

A legtöbb ellenőrzés az élelmiszer-jellegű, ital-, vegyesáru-kereskedőknél történt, ezt követték a bútor, világítási eszköz, egyéb háztartási cikkek értékesítését végző kereskedelmi egységek.

Tesco-sztrájk: ismeretlen terep a feleknek

Nagy általánosságban elmondhatjuk, hogy a hétvégi sztrájk során a felek betartották a rájuk vonatkozó együttműködési kötelezettséget.
30 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.