2022. július 2., szombat, Ottó napja

Címke: munkavállalás

38 cikk 1/4 oldal

Good bye, London!

A magyar ki- és bevándorlás pontos adatai, okai és gazdasági következményei még mindig nincsenek tisztázva. A statisztikusok csak becslések alapján dolgoznak.

Theresa May: Elérhető közelségben a brexitalku

A miniszterelnök tegnap délután elmondta, a politikai deklaráció sok egyéb célkitűzés mellett „egyszer és mindenkorra véget vet” az EU-állampolgárok megkötések nélküli betelepülésének.

Megtartják profitjukat a cégek

Jelentős béremelési igénnyel léphetnek fel jövőre is a munkavállalók, mivel a rendelkezésre álló adatok szerint bőven elbírná a vállalati szféra 2019-ben is a két számjegyű felzárkóztatást.

Élményszerűek a jövő munkahelyei

A cégek elvárásai nem működnek akkor, ha csak munkaköri leírásokról és dobozokba pakolt emberekről beszélünk – jelentette ki az Aon Magyarország cégvezetője.

A 15-24 éves diákok fele dolgozik tanulás mellett

Minden második 15-24 éves diák dolgozik a tanulás mellett a Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetségének (DiákÉSZ) adatai szerint – közölte a szervezet elnöke az M1 aktuális csatornán hétfőn.

Géprombolási tévedés

Az újságok egyre-másra vázolják fel a következő évek robotapokalipszisát, amely ha nem jut is el a Terminátor szintjére, de munkahelyek millióinak megszűnéséhez vezet.
38 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.