2023. december 2., szombat, Melinda, Vivienn napja

Címke: munkáspárt

49 cikk 1/5 oldal

Új népszavazást írna ki a Munkáspárt

A brit ellenzéki Munkáspárt éves kongresszusán Liverpoolban a küldöttek egyhangúlag támogatták kedden azt, hogy szükség esetén újabb népszavazást kell tartani Nagy-Britanniában.

A Munkáspárt igényt tart a megmaradt értékekre

Munkáspárt alelnöke, Karacs Lajosné arra hívta fel a figyelmet, hogy a szocialistákkal ellentétben nekik van székházuk, noha 2006 óta semmilyen állami támogatást nem élveznek.

Nosztalgia

A választások előtt némelyik politikus és aktivista nem az emigrációt, hanem a kényszerű illegalitásba vonulás lehetőségét fontolgatta az ellenzék bukása esetén.

Elmaradt a várt munkáspárti bravúr

Megkegyelmeztek a nagy-britanniai szavazók Theresa May miniszterelnöknek és a konzervatív pártnak: a kormányerő az előzetes várakozásokkal ellentétben nem szenvedett hatalmas veszteségeket.

A Munkáspárt üdvözölte a Fidesz-KDNP győzelmét

Üdvözölte a Fidesz-KDNP választási győzelmét Thürmer Gyula, a Magyar Munkáspárt elnöke vasárnap éjszaka a párt budapesti székházában tartott sajtótájékoztatóján.
49 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.