2024. május 18., szombat, Erik, Alexandra napja

Címke: munka törvénykönyve

39 cikk 1/4 oldal

Sajtóklub 2.0: Ilyen a vágyvezérelt közvéleménykutatás

A Népszava megbízásából a Publicus Intézet készített egy felmérést a „rabszolgatörvényről”, amely szerint a magyar munkavállalók döntő többsége elutasítja a törvényt és egyetért az utcai megmozdulásokkal. Többek között erről is elmondta a véleményét az ECHO TV Sajtóklub 2.0 című műsorának csapata: azaz Falusi Vajk, Oláh Gellért és Dezse Balázs.

Parlamenti jog és illem

A jogi és az illemszabályok felrúgása adott esetben több hasznot hozhat azoknak a képviselőknek, akik bármi áron provokációra törekszenek.

Az ellenzék lejáratta magát

A szocialistáknak csak olyan élményeik vannak, hogy ők mint politikusok ki vannak szolgáltatva a nagytőkének, kénytelenek gazsulálni, közben hazudozni a munkavállalóknak és becsapni őket.

A többség nemet mond az erőszakra

Elutasítják az emberek az ellenzéki képviselők szerdai botrányos parlamenti viselkedését – erre mutatott rá a Nézőpont Intézet és a Századvég legfrissebb felmérése.

Soha nem látott rendbontás a parlamenti ülésteremben

Elfoglalta a házelnöki pulpitust, szirénázott, fütyült az ellenzék a parlamentben, hogy így akadályozza meg a munka törvénykönyve módosítását, amelyet végül elfogadtak a kormánypárti képviselők.
39 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.