2024. április 19., péntek, Emma napja

Címke: multik

33 cikk 1/4 oldal

Fékezné a multikat Dragnea

Lassan szokásává válik Liviu Dragnea román képviselőházi elnöknek, hogy bírálja az országában megtelepedett multinacionális vállalatokat.

Továbbra sem nézik el a trükkös könyvelést

Nem hódolt be a kormány Brüsszelnek, és nem a multinacionális kereskedelmi cégekkel kötött háttéralku az oka annak, hogy jövőre módosítanák a kereskedelmi törvényt.

Formálódik a nemzeti egység a kereskedelemben

A vidéken és Budapesten több mint kétezer boltot jegyző hazai üzletlánc a Reál márciusban a Magyar Nemzeti Kereskedelmi Szövetség tagja lett – tudta meg a Magyar Idők.

Liberális nyugdíjasalázás

Mindig jól szórakozom a sajtószabadság utolsó őrkutyáin. Watchdogs. Angolul. Szeretik is így mondani. Mármint az őrkutyusok.

Csak a vásárlókkal hercigek

Hogy a multi nem szívbajos, arra nálunk a Tesco a legjobb példa, még a válság során is növelni tudta az extraprofitját. Ez nem nagy ördöngösség.

Véget ér a silány áruk korszaka

Ha Brüsszel tétlenkedik, a magyar kormány saját hatáskörben alkot jogszabályt, amely garantálhatóan rendet tesz az élelmiszerpiacon – nyilatkozta lapunknak Fazekas Sándor.
33 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.