2024. május 22., szerda, Júlia, Rita napja

Címke: működés

27 cikk 1/3 oldal

Informátor: az LMP megszűnt pártként működni

Az LMP identitásvesztésen megy keresztül. Az áprilisi országgyűlési választások óta felére esett vissza a szavazótábora. Se Sallai Róbert Benedek, se Hadházy Ákos nem tagja már a pártnak. Az LMP etikai bizottsága még Szél Bernadettet is eltiltotta minden párttisztségétől úgy, hogy közben nem kellett volna lemondania társelnöki posztjáról. A teljes zűrzavart Szél Bernadett oldotta fel azzal, hogy lemondott társelnöki tisztségéről. Ezt a témát elemezte az ECHO TV Informátor című műsorának stábja.

Államtitkár: átalakítják a munkaügyi központok működését

A megváltozott piaci körülmények miatt átalakítják a munkaügyi központok foglalkoztatási osztályainak működését, a pilot-program célja, hogy a következő 1-1,5 évben közel 50 ezer embert vezessenek vissza az elsődleges munkaerőpiacra – mondta Bodó Sándor, a Pénzügyminisztérium foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatornán.

Megalakult a Székesfehérvári Balett Színház

A témában tartott szerdai sajtótájékoztatón Cser-Palkovics András polgármester hangsúlyozta: ritkán van olyan egy város életében, hogy új kulturális intézmény alapításáról számolhat be.
27 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.