2020. szeptember 18., péntek, Diána napja

Címke: műegyetem

17 cikk 1/2 oldal

Rétvári Bence: Magyarország a hősök földje

Magyarország a hősök, a szabadságharcosok földje – emelte ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára hétfőn a Műegyetemnél.

A Műegyetemen ötezer új hallgató kezdheti meg tanulmányait szeptembertől

Mintegy ötezer új hallgató kezdheti meg a tanulmányait szeptembertől a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen (BME). Az intézmény azt közölte szerdán az MTI-vel, hogy idén is magas felvételi pontszámokat állapítottak meg, az alapképzésekre felvett állami ösztöndíjas hallgatók átlagpontszáma csaknem 416 pont.

Megállapodott az ELTE és a Műegyetem a képzések biztosításáról

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Gazdálkodástudományi Intézete (GTI) átmeneti jelleggel oktatási szolgáltatást végez a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar (GTK) képzésein.

A Műegyetem a Duna-parti árvízvédelmi nyomvonalat javasolja

Műszaki, biztonsági szempontból a római-parti árvízvédelmi nyomvonalat javasolja a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem az összehasonlító vizsgálatának eredményeként, a Nánási út-Királyok útja nyomvonallal szemben – mondta Nagy László docens, a vizsgálatot végző csoport vezetője hétfő este Budapesten.

Merre mozdulsz, Műegyetem?

Egy ilyen lépésnél a legtöbb probléma, érzelmi teher, aggodalom és rengeteg többletfeladat éppen az elmenőket sújtja, tehát nyomós ok nélkül nem tesznek ilyet.

Ne darabolják szét a Műegyetemet

Aki most Műegyetemet amputál, az a hóhérsággal kacérkodik, hacsak nem tudván tudja, hogy az amputált testrész újra kinő, és biztosan szebb és jobb lesz, mint a régi.
17 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.