2024. április 21., vasárnap, Konrád napja

Címke: mozi

75 cikk 1/8 oldal

Ki győzi le a Cukortündért?

A diótörő és a négy birodalom egy varázslatos karácsonyi élő szereplős családi fantasyfilm, amelyet E. T. A. Hoffmann meséje alapján vitt filmre a Walt Disney Pictures.

Felújították az 1968-as Egri csillagok című filmet

Újra a mozikban az Egri csillagok! 50 évvel ezelőtt készült a film, most a legmodernebb technikával újították fel az alkotást. Kovács István színművész az ECHO TV Jó reggelt! című műsorában úgy fogalmazott: olyan élménye volt, mintha egy másik filmet látna.

A Venom és a Csillag születik uralja a mozis bevételi ranglistát Észak-Amerikában

A Venom című thriller és a Lady Gaga főszereplésével készült Csillag születik uralta továbbra is a mozis bevételi ranglistát Észak-Amerikában, előbbi 35,7 millió dollárt, utóbbi 28 millió dollárt forgalmazott október második hétvégéjén. Ryan Gosling új filmje, Az első ember bemutatkozása elmaradt a várakozásoktól.

Holnap moziba, holnapután háborúba mennek a fiúk

Lengyelország területe 1795 és 1918 között az orosz, a porosz és a Habsburg Birodalom között volt felosztva, és ez az állapot csak 1918-ban, az első világháború végén szűnt meg.

Fikció, animáció, kísérlet

Augusztus 28. és szep­tember 2. között tartják meg a közelmúltban az Európai Fesztiválszövetség által díjazott BuSho nemzetközi rövidfilmfesztivált Budapesten és Sopronban.

Lázadó szuperkamaszok

Az ígéretes trailerek és még ígéretesebb előzetes információk ellenére a Sötét elmék című thriller/fantáziafilm olyan, mintha egy televíziós sorozat két, egymás után megnézett epizódja lenne.
75 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.