2024. július 13., szombat, Jenő napja

Címke: Mózes Ervin

9 cikk 1/1 oldal

Újabb nyomozás indulhat ma a Szeviép-ügyben

Szabó Bálint bűnszervezetben elkövetett csődbűntett, pénzmosás, tiltott pártfinanszírozás, hivatali visszaélés, vesztegetés és más bűncselekmények gyanújával tett feljelentést.

Összezárt a bajban a szegedi baloldal

Megvédte a hűtlen kezelés miatt első fokon, nem jogerősen elítélt Solymos Lászlót a baloldali többség a szegedi közgyűlés tegnapi ülésén, így nem indul ellene összeférhetetlenségi eljárás.

Felfüggesztett börtönre ítélték Botka embereit

Győzött az igazság, és ami ennél talán még fontosabb, lezárult a tizenhat évig tartó Botka-korszak Szegeden – jelentette ki Szabó Bálint, a Mindenki Szegedért Mozgalom alapítója.

Szegedi önkormányzati vezetőket ítélhetnek el

Bár Botka László nem ül a vádlottak padján, Szabó Bálint jogász szerint elmarasztaló döntés esetén az MSZP-s polgármester politikai felelőssége is joggal merül fel.

Gyulán tárgyalják a szegedi parkolóügyet

Mint ismert, a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség hat embert, közöttük Solymos László (MSZP) alpolgármestert és Mózes Ervin címzetes főjegyzőt vádolja hűtlen kezeléssel.

Bíróságon felelnek Botka emberei

Bíróság elé áll a szegedi parkolási botrány miatt Solymos László MSZP-s alpolgármester, Mózes Ervin címzetes főjegyző és Kalmár Gábor kabinetvezető is.

Új felmondás az árusoknak Szegeden

A szegedi Cserepes sori piac nyolc kereskedőjének július 31-i hatállyal ismét felmondták a bérleti szerződését, de a kör várhatóan bővül.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.