2024. február 25., vasárnap, Géza napja

Címke: MÖSZ

25 cikk 1/3 oldal

Bokszbotrány: jóhiszeműség kizárható

Hogy Erdei marad-e ezek után a MÖSZ elnöke, arról nincsenek információk, most csak annyi bizonyos, hogy az ökölvívó-társadalom december 15-én közgyűlést tart.

Információs kampányt indítanak a diákmunkavállalóknak

A diákmunkavállalók tájékoztatása, illetve a diákok munkajogi problémáinak megoldása érdekében együttműködési megállapodást kötött a JOGpontok jogsegélyhálózat és a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) - jelentették be a szervezetek képviselői szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

Óvakodni kell a túlkorlátozástól

Győrffy Balázs szerint jelenleg több területen is indokolatlan szabályokkal kötik meg a gazdálkodók kezét, amin a jövőben mindenképp változtatni kell.

FM: a gazdák a vidék támogatására szavaztak az agrárkamarai választáson

A gazdák egyértelműen az elmúlt évek sikereire, az összefogásra, valamint a vidék következetes és folyamatos támogatására szavaztak a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) országos küldöttválasztásán – közölte a Földművelésügyi Minisztérium (FM) szombaton, az MTI-vel.

Csalásgyanús a MOSZ hevesi listája

Egy jelölt neve úgy kerülhetett fel, hogy az érintett ehhez nem járult hozzá, sőt kifejezetten elzárkózott a jelöléstől. Okirat-hamisítás a gyanú.
25 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.