2024. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: monográfia

11 cikk 1/2 oldal

Az események peremén

Benkő Imre eredetileg versenykerékpárra gyűjtött, végül fényképezőgépet vett, és autodidakta módon képezni kezdte magát.

Monográfia jelent meg Benkő Imre fotóművészről

Monográfiát jelentetett meg Benkő Imre Balázs Béla-díjas fotóművészről a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) kiadója – hangzott el az M5 kulturális csatornán péntek este.

Tények a közelség illúziója nélkül

Tóth Gergely műve rendkívül jelentős, hiánypótló munka, amely a szakmai berkeken túl laikus olvasók érdeklődésére is számot tarthat.

Újabb hat monográfiát jelentetett meg az MMA

Monográfia jelent meg a 80 éves Kósa Ferenc Kossuth-díjas filmrendezőről a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) gondozásában, emellett a magyar irodalom kimagasló alkotóiról szóló kismonográfia sorozata is újabb öt kötettel bővült.

Az első magyar trubadúr

A történelmi regényírás egyik jeles képviselőjét, Gáspár Ferencet nemcsak középkori ciklusáról, hanem könyvkiadói minőségében egy friss monográfiasorozatról is kérdeztük.

Kevés nyomot hagyó világutazó

Nemrég mutatták be a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban Simon Géza Gábor újságíró, zene- és hanglemeztörténész monográfiáját.

Bacsik Elek megkerülhetetlen

Bacsik Elek a világ jazzéletében az egyik komolyan számon tartott cigány származású jazzgitáros. Simon Géza Gábor írt róla monográfiát.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.