2020. július 6., hétfő, Csaba napja

Címke: mongólia

20 cikk 1/2 oldal

Elraboltak egy török tanárt Mongóliában, a repülőtéren szabadították ki

A mongol hatóságoknak egy repülőjárat feltartóztatásával sikerült kiszabadítaniuk egy elhurcolt török tanárt az ulánbátori Dzsingisz Kán nemzetközi repülőtéren – közölte szombatra virradóra a helyi sajtó, illetve a török állampolgár családja és barátai a közösségi médiában.

Orbán Viktor Mongólia elnökével tárgyalt

A magyar-mongol kétoldalú gazdasági kapcsolatokat az informatika, a vízgazdálkodás, az élelmiszeripar és az állategészségügy területén lehet még szorosabbra fonni.

Az ellenzéki jelölt győzött a mongol elnökválasztáson

Az ellenzéki Demokrata Párt elnökjelöltje, az egykori harcművészből lett ingatlanmágnás Kaltma Battulga győzött a mongol elnökválasztás második fordulójában – jelentette be szombaton a központi választási bizottság, hozzátéve, hogy a külföldön leadott szavazatokat még nem számolták össze.

Kínáról szavaznak a mongol választásokon

A gazdasági helyzetet tekintve a vetélkedésből Kína jött ki győztesen, az orosz befolyás csak a cirill ábécében látható, a gazdaságban Kína szinte egyeduralkodó.

Nincs győztese a mongol elnökválasztás első fordulójának

Miután egyik jelölt sem szerezte meg a mongol elnökválasztáson a szavazatok több mint 50 százalékát hétfőn, ezért második fordulót kell tartani a két legtöbb voksot szerzett indulóval – közölte a belső-ázsiai ország központi választási bizottsága.
20 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.