2024. február 25., vasárnap, Géza napja

Címke: MoMo

15 cikk 1/2 oldal

A MoMónak tetszett

A köztévé stábját megtámadó CEU-tüntetőkről is kérdezte Fekete-Győr András budapesti „nolimpikont” a Hír Televízió műsorvezetője.

Viaskodó ellenzéki pártok

Egymással csatázik az LMP és a Momentum Mozgalom, de konfliktus feszül az LMP és a Jobbik, valamint a DK és az MSZP között is.

Zárt ajtók mögött alakult párttá a MoMo

Bejelentette indulását a jövő évi választásokon az úton-útfélen a nyitottság és átláthatóság politikáját hangsúlyozó Momentum Mozgalom.

Balliberális gyökerekből táplálkozik a Momentum

Az egyelőre kérdéses, hogy a MoMo pontosan milyen forrásokból finanszírozza a gördülékenyen haladó hálózatépítést, mint ahogy az is, miből fizették az olimpiaellenes kampányt.

Pakssal kacérkodnak

Ha a kérdést elutasítaná az Országos Választási Iroda, akkor sem adják fel. De nem ám! Addig folytatják a munkát, míg olyan témát nem találnak, amit átengednek a döntéshozók.

Vajon ki áll a tüntetés szervezői mögött?!

A Tanítanék Mozgalom videót tett közzé, melyben csütörtöki tüntetésükön való részvételre buzdítanak, amelyen láthatólag nem az oktatás lesz a fő téma.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.