2019. március 26., kedd, Emánuel napja

Címke: momentum mozgalom

67 cikk 1/7 oldal

Pánik a Momentumban az ÁSZ-vizsgálat után

A Figyelő értesülései szerint mindenki megvádolt mindenkit, és a napvilágra került kényes információk miatt egyesek fizikai erőszakkal is fenyegetőznek a pártban.

Önmagát leplezte le a Momentum

A Momentum Mozgalom által hétfőn közzétett, a tavalyi országgyűlési választási kampányhoz kötődő számlák között számosat a hatályos jogszabályokat semmibe véve április 8-a után állítottak ki.

Besült a Momentum zsákfalus akciója

Hiába pózolnak vidéken, nemcsak hogy gazolni nem tudnak meg csalánt szedni sem, hanem a jelek szerint azt is máséval verik a feltörekvő generáció mindenáron kormányt váltani akaró tagjai.

Nyolc pártlistát vett nyilvántartásba az NVB szerdán

Nyolc országos pártlistát és egy nemzetiségi listát vett nyilvántartásba a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) szerdán. A nyilvántartásba vett pártok között van az LMP, az Együtt és a Momentum.

Origo: Kétharmaddal győzne a Fidesz–KDNP

A biztos szavazók körében a Fidesz–KDNP összevont támogatottsága 48,66 százalék volt. A második helyen a Jobbik állt 17,33 százalékkal, az MSZP pedig 13,66 százalékkal lett dobogós.

Távozott a Momentum pénzügyi vezetője is

Távozott a Momentum Mozgalom pénzügyi igazgatója, Szauer Tamás hétfőn nyújtotta be a lemondását a párt elnökségének – adta hírül az Origó.
67 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.