2022. augusztus 9., kedd, Emőd napja

Címke: MOM

8 cikk 1/1 oldal

Maszk nélkül Isten előtt

A nagy hármas: Cseh Tamás, Bereményi Géza és Másik János dalai csendülnek fel a MOM Sportban, a Get Closer Concerts szervezte születésnapi emlékkoncerten, 2018. január 21-én.

Karácsonyi nagykoncertet ad Gájer Bálint

A magyar „Swing'n Pop” zenei stílus meghonosítója december 21-én a MOM Sport Rendezvényközpontban ad koncertet harmadik nagylemezének, a “Swing karácsony”-nak a zenei anyagából.

A mikrofonfejű tűzhozó

Jimi Hendrix olyan kultúrtörténeti szereplő, aki személyében kulminatív manifesztumává lett egy kornak, pontosabban több korszak és több náció találkozásának.

Táncjáték ősbemutatója a Városmajori Szabadtéri Színpadon

Ma este mutatják be a sport és a tánc ötvözésével készült Fairplay – Sportóriások legendája című táncjátékot a Városmajori Szabadtéri Színpadon – mondta Gyulai Júlia, az előadó Coincidance Táncszínház művészeti vezetője az M1 aktuális csatorna vasárnapi műsorában.

Fitnesz Eb is a SportFest programjában

Kellett hozzá az is, hogy az olaszok visszaléptek a rendezéstől, de a lényeg: a fővárosi MOM Sportban fitnesz Európa-bajnokság is kapcsolódik a hét végi SportFest elnevezésű rendezvényhez.

Hiteles tánc, hiteles viselet

Volt egyszer egy ember a XX. század ötvenes éveiben, aki megakadályozta Rákosi elvtársnak azt a tervét hogy Magyarországnak új himnusza legyen.

Négy évtized történelme

Cseh Tamás történelemkönyve I. és II. kötet címmel kétestés koncertsorozatot rendeznek 2016. január 21-én és 22-én a MOM Kulturális Központban.

Az árnyékból a fénybe

„Nem csak Magyarország, a világ egyik legnagyobb művésze” – mondta Cziffráról Balázs János Liszt-díjas zongoraművész.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.