2019. július 21., vasárnap, Dániel, Daniella napja

Címke: MOM Kulturális Központ

14 cikk 1/2 oldal

Lemezbemutató koncertek a MOM Sport színpadán

Gájer Bálint, a magyar Swing’n Pop zenei stílus meghonosítója és vezéral­akja a karácsonyi nagylemezén szereplő dalaiból ad koncertet a budapesti MOM Sport Rendezvényközpontban.

Vivaldi és Piazzolla kétszer Négy évszaka

A Világsztárok az Anima Musicae Kamarazenekarral című klasszikus zenei koncertsorozat második állomásán a legendás Yehudi Menuhin hegedűművész tanítványa Kirill Troussov fog fellépni.

Egy rock and roll közlegény

A Generál együttessel élte meg első sikereit, szinte elképzelhetetlen népszerűségre tett szert a Piramissal. Szólópályáját hosszú szünetek után létrehozott értékálló alkotások jellemzik.

A víz jó ízétől a kiegyezésig

A Hitel folyóirat szerda este 18 órakor a MOM Kulturális Központ kupolatermében kezdődő rendezvénye három izgalmas programot is kínál az igényes publikumnak.

Hetedik évfolyamát kezdi a Snétberger Zenei Tehetség Központ

Hetedik évfolyamát kezdi hamarosan a felsőörsi Snétberger Zenei Tehetség Központ. Mint az intézmény alapítója, Snétberger Ferenc gitárművész csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján elmondta, a központ működése biztosított, és fejlesztések is indulnak.

Ma kezdődik a Cziffra Fesztivál

A CZF Kamarazenekar debütáló hangversenyével kezdődik ma a Cziffra Fesztivál a MOM Kulturális Központban. A vasárnapig tartó fesztiválon Fazil Say zongoraművész, Rost Andrea operaénekes és Mischa Maisky csellóművész is fellép.

Cziffra György szellemisége előtt tiszteleg az Országos Zongoraverseny

Azt a tehetséges fiatal pianistát keresi a zsűri a budapesti MOM Kulturális Központban vasárnap kezdődő Országos Zongoraversenyen, aki többet tud adni a manuális gyorsaságnál és méltóképpen képviseli Cziffra György világhírű zongorista szellemiségét, zenei intellektusát – mondta el Balázs János Liszt Ferenc-díjas zongoraművész, a Cziffra Fesztivál részét képező zongoraverseny zsűrijének tagja pénteken az M1 aktuális műsorában.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.