2023. december 7., csütörtök, Ambrus napja

Címke: Molnár Csaba

18 cikk 1/2 oldal

Minden elégett a DK irodáiban

Gyakorlatilag minden megsemmisült a Demokratikus Koalíció központi irodáiban a szombati épülettűzben – jelentette be a párt ügyvezető alelnöke.

Zabszem

Miniszterelnöki portréval lepte meg a Népszava olvasóit a minap Molnár Csaba, a DK alelnöke. El lehet képzelni a mértékadó írást, amelynek címe: Orbán, az európai politikai törpe.

Kő kövön nem maradna

Az ellenzéki pártoknak azon kívül, hogy mély gyűlölet él bennük Orbán Viktor iránt, valójában nincsen választási programjuk. Ettől egy rosszabb helyzet állhat elő, ha programjuk is van.

Tizenhárom éve

Egy sötét nap sötétre torzított eseményére emlékezünk ma. Tizenhárom éve, 2004. december 5-én érvénytelen népszavazás akadályozta meg a határon túli magyarság kettős állampolgárságát.

Sikeresen lobbizott a hazai baloldal az unióban

Így változtatta meg migránspolitikai álláspontját a Jobbik, és így lobbizott a hazai baloldal a betelepítés mellett Brüsszelben és szavazott Magyarország ellen az Európai Parlamentben.

Baloldali hagyomány

Az éjt nappallá téve a közös Európáért fáradozó magyar baloldal képviselői saját belső ellenségeik leleplezéséről sem szoktak megfeledkezni.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.