2024. április 13., szombat, Ida napja

Címke: molesztálás

44 cikk 1/5 oldal

Veszélyben az idei irodalmi Nobel

Sara Stridsberg író, a Svéd Királyi Tudományos Akadémia irodalmi Nobel-díj bizottságának sorban hetedik tagja is visszalépett a hét végén.

Újabb csoportos támadások

Számos német nagyvárosban rendőrökre, tűzoltókra vagy mentőkre támadtak szilveszter éjszaka, ami felháborította a közélet képviselőit, a sajtó pedig az egyre rosszabbodó helyzetre figyelmeztet.

Újabb zaklatási váddal néz szembe Havas

Baukó Éva után Molnár Anikó, a TV2 Nagy Ő című műsorának egykori szereplője is azzal vádolta Havas Henriket, hogy többször zaklatta őt szexuá­lisan.

Molesztáló pedagógus ellen emelt vádat a komlói ügyészség

Szexuális visszaélés miatt emelt vádat a Komlói Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki az általa szervezett táborokban nevelése, felügyelete alatt álló kislányokat molesztált – közölte a vádhatóság hétfőn az MTI-vel.

Gyerekeket molesztáló férfi ellen emelt vádat a pécsi ügyészség

Szeméremsértés és más bűncselekmények miatt emelt vádat a Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség egy 49 éves férfi ellen, aki gyermekeket molesztált a baranyai megyeszékhely egyik játszóterén – tájékoztatta a vádhatóság kedden az MTI-t.

Százakat vettek őrizetbe Kölnben

Több száz, feltehetőleg észak-afrikai származású férfit vettek őrizetbe Kölnben, hogy megakadályozzák az egy évvel korábbi szilveszteri molesztálássorozat megismétlődését.
44 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.