2023. december 1., péntek, Elza napja

Címke: Mol Nyrt.

44 cikk 1/5 oldal

Ismét Interpol-listás lehet Hernádi

Meggondolta magát az Interpol, és úgy döntött, lehetővé teszi a Hernádi Zsolt elleni nemzetközi elfogatóparancs megújítását. A Mol Nyrt. elnök-vezérigazgatója korábban már lekerült a szervezet körözési listájáról, de augusztusban Horvátország azt kérte az Interpoltól, hogy újítsa meg a körözést.

Csökken az üzemanyagok ára

A Mol Nyrt. bruttó 6 és bruttó 5 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken – értesült piaci forrásokból szerdán az MTI.

Az utóbbi három év legjobb negyedéves eredményét érte el a Mol-csoport

A Mol-csoport 708 millió dollár tisztított, kamat-, adófizetés és amortizáció előtti eredményt (EBITDA) ért el az idei harmadik negyedévben, 23 százalékkal többet, mint az előző év azonos időszakában, ez az utóbbi három év legjobb negyedéves eredménye – közölte a Mol Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján szerdán.

Csökkent az üzemanyagok ára

A Mol Nyrt. csökkentette bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán.
44 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.