2024. február 29., csütörtök, Szökőév napja

Címke: Mol-INA-ügy

9 cikk 1/1 oldal

Deák Dániel: javulhatnak a horvát-magyar kapcsolatok

Javulhatnak a horvát-magyar kapcsolatok, Magyarország nyitott arra, hogy a közép-európai térség, melynek Horvátország is része, politikai-gazdasági szövetségként működjön együtt – mondta Deák Dániel politológus, a Figyelő főmunkatársa Orbán Viktor zágrábi látogatása után a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában kedden.

Egyesített per indult Sanader és Hernádi ellen

Megkezdődött a horvátországi egyesített per Ivo Sanader volt horvát kormányfő és az ő megvesztegetésével vádolt Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgatója ellen a Zágráb megyei bíróságon.

Olajdiplomáciai előrelépés

A magyar és a horvát kormány minél előbb szeretné lezárni a két ország történelmileg jó kapcsolatát mérgező Mol–INA-ügyet, jelentette ki Orbán Viktor.

Hamisított videófelvétel a Mol–INA-ügyben

A genfi választott bíróság álláspontja szerint Zágráb nem tudta bizonyítani az Ivo Sanader korrupciós ügyében folytatott perben, hogy a vádlott kenőpénzt fogadott el.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.