2024. május 22., szerda, Júlia, Rita napja

Címke: Mohamed

12 cikk 1/2 oldal

Béke

A strasbourgi bíróság szerint rendben van az, hogy egy osztrák nőt elítéltek azért, mert pedofilnak nevezte Mohamed prófétát.

Visszatért Mohamed Malajzia élére

Az új kabinet a jogállamiság helyreállítására fog törekedni, és nem készül megtorlással a korrupciós botrányba keveredett, hivatalban lévő Najib Razak miniszterelnökkel szemben.

Tébolytangó

Ha az úgynevezett Soros-terv részleteibe merülünk, elámulunk, hogy mi mindent képzeltek róla az emberek. Tegyük hozzá, hogy a jóhiszemű emberek, akik mindössze egy társadalmi eszmét igyekeztek látni benne.

Ellenőrizni fogják, mire használják Mohamed próféta mondásait Szaúd-Arábiában

Ellenőrizni fogják Szaúd-Arábiában, hogyan használják Mohamed próféta kinyilatkoztatásait vallási vezetők és jogtudósok, hogy elkerüljék a prófétának tulajdonított gondolatok felhasználását a terrorizmus vagy erőszak igazolására – közölte a konzervatív szunnita muzulmán királyság kulturális és tájékoztatási minisztériuma.

Mohamednek hiszek, nem a balos értelmiségnek

Aki simogatja a migránsokat, nem ismeri az iszlámot – véli a téma amerikai szakértője Magyarországon, aki szerint fegyverekkel nem lehet az iszlámot legyőzni.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.