2023. december 7., csütörtök, Ambrus napja

Címke: Mohamed Szalah

11 cikk 1/2 oldal

Mohamed Szalah nyerte a Puskás Ferenc-díjat

A 26 éves játékos a győzelmet érő találatot tavaly decemberben, az Everton elleni bajnokin szerezte: két védőt kicselezve a hosszú felső sarokba csavarta a labdát.

Ronaldo, Modric vagy Szalah lesz a legjobb

A díjátadó gála szeptember 24-én a londoni Royal Festival Hallban lesz, ott adják át a legszebb gólnak járó Puskás-díjat is.

Szalah szinte biztosan játszik kedden

„Kétségtelenül fontos játékosa csapatunknak. Lehetséges, ha a pályán van, más lett volna az eredmény, de ezt már soha nem fogjuk megtudni„ – nyilatkozta Héctor Cúper szövetségi kapitány.

Ramos megfújta a harci kürtöt

Nem kell sokáig várnunk, a tegnapi nyitány után azonnal belevágnak a futballistenek, folytatódik a világbajnokság, az akár döntőnek is beillő Portugália–Spanyolország rangadóval.

Szalah játéka kérdéses az első meccsen

A jelentések szerint a 25 éves csatárcsillag - aki a Liverpoolban 44 gólt szerzett az elmúlt idényben - vállsérülését követően hétfőn könnyített edzésmunkát végzett.

A csecsen elnök meglátogatta Mohamed Szalah-t

Ramzan Kadirov csecsen elnök meglátogatta Mohamed Szalah-t az oroszországi labdarúgó-világbajnokságra készülő egyiptomi válogatott szállodájában, Groznijban.

Szalah ott van a végleges egyiptomi keretben

Vélhetőleg nagyon bízik sztárja, Mohamed Szalah felépülésében az egyiptomi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki végleges, 23-as keretébe mindössze két csatárt jelölt az oroszországi világbajnokságra, s ezek egyike a Liverpool futballistája.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.