2019. április 21., vasárnap, Konrád napja

Címke: mogadishu

15 cikk 1/2 oldal

Afrika szarván a bizonytalanság a megszokott

Hatalmas robbanás rázta meg Szomália fővárosa, Mogadishu központját hétfőn, a rendőrség szerint autóba rejtett pokolgép lépett működésbe egy bevásárlóközpont előtt, tizenegyen meghaltak.

Fegyveres támadás érte a szomáliai belügyminisztérium épületét

Legalább kilenc ember halt meg abban a fegyveres támadásban, amely a szomáliai belügyminisztérium épületét érte szombaton a főváros Mogadishuban, a biztonsági erők két órányi tűzpárbajban mind a három terroristát megölték - közölte a helyi rendőrség.

Több száz halottja van a mogadishui terrornak

Kétszáz fölé emelkedett a szombati mogadishui kettős merénylet halálos áldozataink a száma. A hatóság az al-Sabaab iszlamista milíciát vádolja a támadással.

Autóba rejtett pokolgép robbant Mogadishuban, többen meghaltak

Legalább heten meghaltak és tizenöten súlyosan megsebesültek, miután egy autóba rejtett pokolgép robbant a szomáliai főváros, Mogadishu egyik vendéglátóipari egységénél – közölték helyi rendőrségi források.

Öngyilkos támadás Mogadishuban

Levegőbe röpítette magát és kisteherautóját egy öngyilkos merénylő a szomáliai főváros legnagyobb kikötőjének közelében vasárnap, legalább 16-an életüket vesztették és 48-an megsebesültek – közölte a mentőszolgálat vezetője, akit az MTI idézett.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.