2022. június 30., csütörtök, Pál napja

Címke: Modern városok

27 cikk 1/3 oldal

A Modern városok program keretében újítják fel a pécsi egyetem két emblematikus épületét

A Modern városok program csaknem kétmilliárd forintos forrásából újítják fel a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karának (PTE-ETK) a baranyai megyeszékhely városközpontjában található két emblematikus épületét – tájékoztatta az MTI-t a felsőoktatási intézmény pénteken, miután megkötötték a projekt kivitelezői szerződését.

Minőségi ugrás a pécsi kollégiumban

Tegnap átadták a Pécsi Tudományegyetem (PTE) felújított Damjanich Kollégiumát. A beruházást a Modern városok program 450 millió forintos forrásából valósították meg.

Kollégiummá alakítják a MÁV-szállót Tatabányán

Középiskolai kollégiummá alakítják a Tatabánya központjában lévő ötszintes egykori MÁV-szállót a Modern városok program keretében – mondta el a város polgármestere a csaknem egymilliárd forintos beruházás kivitelezési szerződésének aláírásán csütörtökön.

Rendezvénycsarnok és uszoda épülhet 15 milliárd forintból Nagykanizsán

Többfunkciós sport- és rendezvénycsarnok, valamint egy versenyuszoda épülhet összesen 15 milliárd forintból, a Modern városok program részeként Nagykanizsán, a támogatói okirat most készült el - közölte a város polgármestere pénteken sajtótájékoztatón.
27 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.