2023. június 4., vasárnap, Bulcsú napja

Címke: Mocsai Lajos

16 cikk 1/2 oldal

Kezd hatni a „mozgásgyógyszer”

A napi testnevelés bevezetése éves szinten több milliárd forint megtakarítást eredményez az országnak, azonban ne felejtsük el, hogy ez csak a kezdet.

Kibeszélték a problémákat

A női kézilabda-világbajnokságon 15. helyen végzett női válogatott szövetségi kapitánya, Kim Rasmussen meghallgatta az intelmeket, és haladhat tovább a megkezdett úton.

Mocsai megkongatta a vészharangot

A Testnevelési Egyetem rektora, a Magyar Kézilabda-szövetség tiszteletbeli elnöke éles kritikát fogalmazott meg a női kézilabda-válogatott világbajnoki szereplése után.

Újjáélednek a vándortábor-programok

A kormány idén nyártól újjáéleszti a vándortábor-programokat, ennek keretében július és augusztus között gyalogos- és vízivándor-táborokat indítanak felső tagozatos, illetve középiskolás diákok számára.

Birkózás: olimpia, TF, akadémia

Amikor a szövetségi kapitány úgy méltatja a sportolóját, hogy ő minden idők egyik legjobbja, az részben megható, részben komoly esély és felelősség az aktuális megméretés előtt. Márpedig Sike András, a kötöttfogásúak szakvezetője a hazai szövetség (MBSZ) szerdai tájékoztatóján, egyben olimpiai csapatbemutatóján a sporttörténet legjobb magyar birkózói közé sorolta Lőrincz Tamást (66 kg).
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.