2024. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: mobiltelefon

37 cikk 1/4 oldal

Kreatív mobilfotók az Akváriumban

Az okostelefonokba épített kamerák fejlődésének hatására elkezdődött a fotográfia demokratizálódásának folyamata, hiszen a fényképezéssel ma már bárki megpróbálkozhat.

Hiteles e-aláírás akár mobileszközön

A digitális hitelesítési és e-aláíró megoldások valódi lépéselőnyhöz juttatják azokat a cégvezetőket, akik élnek a technológia adta lehetőségekkel.

Betiltják a mobilokat a francia iskolákban

A gyerekeknek 3-tól 15 éves korukig tilos lesz a mobilhasználat az oktatási intézményekben. A táblagépeket és az okosórákat is kitiltják a tantermekből szeptember 1-jétől.

Nagy változást hozhat az eSIM-kártya

Öt-tíz éven belül már nem az okostelefonok lehetnek a mobilhálózatok elsődleges használói, hanem más hordozható eszközök.

Egyre népszerűbb a mobilfizetés Magyarországon

Egyre népszerűbb a mobilfizetés Magyarországon: a magyar kártyabirtokosok május végéig jóval több alkalommal használtak mobiltelefont egyérintéses fizetésre, mint tavaly az első öt hónapban, az új belépőknek köszönhetően 2018 elején huszonhatszoros volt a növekedés - közölte a Mastercard szerdán.

A feltöltőkártyás mobiltelefont használóknak idén is egyeztetniük kell adataikat szolgáltatójukkal

Az előrefizetős SIM-kártyával mobiltelefont használóknak törvényi előírás alapján idén is kötelező az adategyeztetés szolgáltatójukkal - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) hétfői, az MTI-nek elküldött közleményében. A tavalyi számok alapján idén körülbelül 3,5 millió SIM-kártya adategyeztetése várható.
37 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.