2022. július 6., szerda, Csaba napja

Címke: mobilhálózat

7 cikk 1/1 oldal

Csapnivaló Németország 4G-ellátottsága

Németország sok mindenre lehet büszke ipari-gazdasági teljesítmény tekintetében, egyvalamiben azonban alaposan lemaradt, s ez a nagy teljesítményű mobilhálózati kommunikáció.

Jó úton halad az 5G-s szabvány megalkotása

A tervezett júniusi határidőre valóban elkészülhet az 5G mobilhálózati szabvány, miután a 3GPP nevű szervezet több mint ezerötszáz szakértője dolgozott az ügyön a mögöttünk hagyott héten.

A negyedik leggyorsabb a világon a magyarországi 4G

Magyarországon működnek a világ 4. leggyorsabb 4G mobilhálózatai, és az elérhetőség alapján is a globális top 10 között szerepelnek – derült ki az OpenSignal 77 országot vizsgáló legfrissebb jelentéséből, amelyet a Telenor juttatott el az MTI-hez pénteken.

Az 5G gyorsabb bevezetését teszi lehetővé a 700 megahertzes frekvencia

A jelenleginél lényegesen gyorsabb, másodpercenként gigabites adatátvitelre képes mobilhálózat kiépítését, ezáltal az 5G minél gyorsabb bevezetését teszi lehetővé a 700 megahertzes (MHz-es) frekvencia a távközlési szolgáltatók szerint, ugyanakkor a hasznosításához kedvező szabályozás is szükséges.

A Huawei és az Antenna Hungária építheti a negyedik mobilhálózatot

A Huawei Technologies Hungary rendszerszállítóként, az Antenna Hungária Zrt. generálkivitelezőként vehet részt az MVM Magyar Villamos Művek leányvállalata, az MVM NET Zrt. LTE450 technológiára épülő országos lefedettségű hálózatának kiépítésében – közölte az MVM NET Zrt. az MTI-vel csütörtökön.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.