2024. március 5., kedd, Adorján, Adrián napja

Címke: MNV Zrt.

9 cikk 1/1 oldal

Közlekedési központtá válunk

Az ország négy stratégiai pontjára telepít intermodális konténerközpontokat a kormány. Az első létesítmény építésére 300 millió forintot csoportosítottak át.

ÁSZ: megfelelően szabályozták a Várgondnokság kft. gazdálkodását

Megfelelően szabályozott volt a Várgondnokság Közhasznú Nonprofit Kft. gazdálkodása, a vagyonnyilvántartása viszont nem volt szabályszerű – állapította meg az Állami Számvevőszék (ÁSZ) a társaság 2012. január 1. és 2015. december 31. közötti időszakra vonatkozó ellenőrzéséről szóló jelentésében.

Letöltendő börtönre ítélték a sukorói telekcsere két vádlottját

Három, illetve két és fél év letöltendő börtönbüntetésre ítélte hűtlen kezelés kísérlete miatt a Kúria a 2008-as sukorói telekcsere ügyében Tátrai Miklóst és Császy Zsoltot, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. egykori vezetőit csütörtökön. A harmadfokú ítélet jogerős.

Sukoró-ügy: a korábbi büntetések súlyosítását kérte az ügyész

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. korábbi vezérigazgatója, Tátrai Miklós, valamint értékesítési igazgatója, Császy Zsolt büntetésének súlyosítását kérte az ügyész a Sukoró-ügy másodfokú tárgyalásán pénteken a Szegedi Ítélőtáblán.

Milliárdos vagyont hirdet meg az interneten az állam

A kormányzati közlésekből arra lehet következtetni: a nemrégiben útjára indult szisztéma legfőbb célja, hogy az állami vagyontárgyakat nagy tételben, rugalmasan lehessen értékesíteni.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.