2023. október 3., kedd, Helga napja

Címke: mna

10 cikk 1/1 oldal

KGBéla MNA-s kapcsolata?

A szélsőjobboldali Magyar Nemzeti Arcvonal vezetőjével, idősebb Győrkös Istvánnal és nejével is kapcsolatban állt Kovács Béla – írják.

Győrkös elhagyná a börtönt

Benyújtották a rendőrgyilkossággal gyanúsított id. Győrkös István szabadlábra helyezését kérő indítványt, melyről a nyomozási bíró dönt.

Aktív a hungaristák volt internetes portálja

A hungaristáktól átvett honlap beleillik az orosz titkosszolgálati módszerek sorába, amelyek lényege: kapcsolat, információ, valamire majd jó lesz – vélekedik egy szakértő.

Vége a jászberényi hungaristáknak

Egy jászberényi családi ház szerszámoskamrájának földpadozatát felásva került elő két 9 milliméteres és egy 0,22-es kaliberű pisztoly a hozzájuk való lőszerekkel.

Lecsaptak a rendőrök a szélsőségesekre

A Magyar Idők úgy értesült, hogy a keddi rajtaütés-sorozat annak a felderítő munkának az első eredménye, amely a Bőnyben történt rendőrgyilkosság után indult.

Jobbikos kérések Putyin bizalmasához

A Magyar Idők megtudta, a Győrkös-féle hungarista szervezet szimpatizánsa az Orbán Viktor elleni merényletre készülő, tavaly elfogott fegyveres páros egyik tagja.

Régóta rettegésben éltek a bőnyiek

Az emberek számítottak arra: valamikor valamilyen szörnyűség történik a házban, ezért többen is megkönnyebbültek, miután Győrkös Istvánt elvitték.

A Magyar Nemzeti Arcvonal és a Jobbik

A Hatvannégy Vármegye, a Betyársereg, az érpataki polgármester esetében is van kapocs az MNA-hoz a a jelek szerint. a szervezet kirobbantója volt Szegedi Csanád ügyének is.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.